Vælg den side du vil kæmpe med. Ulv, Volturri, Almindelig vampyr, hybrid eller menneske? LAD KAMPEN BEGYNDE !
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  OSSOSS  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

Share | 
 

 Gåtur ved bymuren.

Go down 
ForfatterBesked
Elizabeth

Elizabeth

Antal indlæg : 104
Join date : 29/03/10
Url Alder : 23
Geografisk sted : Italien

IndlægEmne: Gåtur ved bymuren.   Tirs apr 06, 2010 11:25 pm

Dato:: 6/5 - 2010
Årstid:: sommer!
Vejr:: det regner og er rigtig overskyet.
Sted:: Volterras slots mur.
Tid:: 14:05.
Omgivelser:: klokketårnet, og foran, hele byen der ligger smukt hen over landskabet. Der er en svag duft af mennesker, men ellers er alt roligt.
Påklædning:: rød hætte (se profil), sorte bukser, samt jakke og sneakers. (når hun altså er i menneskeform.)

Elizabeth lå fredeligt langs muren ved Volterras slot. Hun lå så der ikke var nogen mennesker der kunne se hende - hvem ville tro på, at der lå en kæmpe hvid tiger på muren af Volterras slot? Men igen, hvem ville turde sætte benene på sloyttet, medmindre der var en vampyr der havde bedt om at blive slået ihjel?
Elizabeth havde lige overværet et mord på en medvampyr. Hun var utrolig ulykkelig og Elizabeth var blevet bedt om at gøre en ende på hendes lidelser, da hun ikke var noget specielt, som hun havde hørt en af vagterne i den store hovedsal, sige. Elizabeth havde sprunget ind i vampyrens sind og smadret hende indefra. Og det var det. Så nu lå Elizabeth her, og overvejde mulighederne. Hun havde været utrolig ensom på det sidste, men elskede dog hendes nye evne; at kunne tage skikkelse af dyr.
Elizabeth havde endnu ikke fået muligheden af at kunne beskytte Lestat ordenligt - selvom hun var hans livvagt. Hun ville have at han var i sikkerhed.
Elizabeth kiggede op mod den grå himmel, og betragtede skyerne, hvis kanter man kunne ane en smule. Elizabeth's mund var en lige streg - uden en følelse på hendes ansigt, også selvom hun var i en hvid tigerskikkelse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Gåtur ved bymuren.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Volterra :: Italien :: Volterra-
Gå til: